Saturday, 25 September 2010

Rasa sekejap jerr... Fatihah dah 2 tahun...cepatnyer masa berlalu, tak lama lagi dia dah jadi kakak... Semoga my princess Nur Hani Fatihah membesar menjadi anak yang solehah... cemerlang di dunia & akhirat....amin. Ni video papa buat masa Fatihah lahir...jap je anak mama dah besar!

video


This year Fatihah dapat celebrate birthday dgn papa! Its 2nd time birthday Fatihah jatuh dalam bulan Ramadhan... so xbleh wat grand2 sgt..hehe mcm la kalo bukan bulan pos aku nak buat grand pon! :P This year celebrate 2 kali birthday Fatihah..disebabkan emaknya tersilap hb tempah kek!
1st time celebrate on 30 Ogos 2010, masa iftar kat rumah auntie Eija (selitkan jap acara memotong kek). Disebabkan tersilap tarikh mengorder cake..so beli jer yg dah siap...saje jer try cookies birthday from Millies Cookies....mmg cantik deco cookies ni tp manis tak hengattt!!!! Fatihah malu2 pulak time orang nyanyi lagu birthday..selaunya dia yg excited nyani lagu birthday sendirik!

Birthday Cookies!
Millies Cookies....cookies dia best tp icing dia manis tak hengat!!!!
Shy-shy cat masa orang nyani lagu birthday

bertungkus lumus mama nak potong cookies ni... patahkan ngna tangna lagi senang!
nak geng ngan kakak2 jer... dia ingat dia dah besar sgt!
Then esoknya baru la cake yg di tempah siap! ape daaa Mama ni tersilap hari... almaklumlah sok kat umah jerrr... sgt2 tak update haribulan! Kek di buat oleh Auntie Ina special untuk Fatihah bertemakan Disney Princess.... Anak aku mmg tersangat la obses dgn character disney princess!  Everyday nak tgk cartoon disney princess... sampai dia dah kenal semua watak princess tu! Paling fav. CINDERELLA... This time celebrate among three of us jerk... sendirik nyanyi, sendirik makan... takde ceremony tiup lilin sbb lilin lupa beli :P... itu pon dia Fatihah sgt happy n excited!  sbb celebrate sendirik2 jer... dia ni nampak jer aktif tp sgt pemalu sebenarnye bila jadi crowd attraction.
Birthday cupcake yang sangat besh!
Wooooo!
Dia excited sebut semua nama2 princes...
Dah tak buleh saboor!
My little princess with her Belle cupcake!

2 comments:

Anonymous said...

salam...kenai
hi i'm lela
nak tanye kat mane order cuppies princess tu...

sungguh teruja....pls...
my doter pun fanatik ngan princess2 nie...

kindly emel me:
tiwabanos@yahoo.com
tqvm

Hanani Mansor said...

Hai Lela

TQ for drop bt, salam kenal from me

cake tu tempah kat my frends, figurines princess tu beli kat kedai je... lepas tu letak atas cup cake... tak buleh makan, action jer!