Thursday, 28 October 2010

SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR BATIN

Dah lama load gambar2 raya ni... tapi tak publish..dah basi pon nak masa Raya Haji sudah... tp untuk kenan=kenangan beraya di perantaun, wajiblah post jugak entry ni....sekali ni je la nak beraya kat tempat orang.... takmo dah raya kat oversea lain kali..tak besh! Tak besh bukan sbb tak meriah...tak best sebab tak dapat berkumpul ngna family jer.... yang lain sumer sama... Juadah raya kat sini sama je boleh masak semdirik... open house jangna cerita la... sama je mcm kat Malaysia, tak larat nak makan... orang Malaysia mmg dgt suka konsep open house walopon di mana berada! Aku pon dapatlah mempamerkan skil ku memasak lauk raya huhu...okeh la mmg tak dapat compare la ngan Mama masak..tp sgt buleh la dibanggakan hehe....

Family Raya Photo
Solat Raya



Me n my Hany
Bersama kengkawan yang beraya di perantauan
Gathering Raya Nottingham

Raya di rumah Pn. Hanna
Fatihah n Suri
My homemade rendang daging yang sedappp
Ketupat pulut n nasi himpit
Kuah kacang guna peanut butter...sgt creamy
Juadah raya yang dihidang di rumah ku...






No comments: