Thursday, 6 July 2006

~Copy n Paste from the Old Blog-2~

Thursday, July 06, 2006

Blooming Rose...


Lalalalala... macam tak kena je tajuk! Just back from my new office kat Bangi angkut barang. New office, new room, new officemate everthings will be new, eventhough dah lama kenal budak-budak HQ tp working under one roof belum lagi, so hopefully everthings will be smooth. Insyallah.

Bilik kat office baru too small for me... Dapat bilik pon dah bersyukur tau!
Office baru jauh di hujung ceruk MPOB macam office 'terbuang' dekat STOR PUSAT.... feel free to come!

Besok, member-member kat PWT nak buat farewell party untuk diriku, alamak takut ternangis la plak waktu bagi speech. Sedih-sedih! Semoga aku dapat control macho :) Poyo je nak nagis. Macam la jauh sangat Bangi dengan Kelana Jaya! Nanti BBQ Nite boleh jumpa la...ahaks!

New WORK! New LIFE! New SPIRIT!

Hari-hari jumpa BIG BOSS...moga-moga bila diorang pencen boleh aku take over.... :P BERANGAN padahal status still Pegawai Kontrak! Caiyok Nani!

posted by eNeFF @ 3:43 PM
0 comments

No comments: