Sunday, 20 February 2011

CLICK CLICK TIME with VENTURE PHOTOGRAPHY

Family studio photoshot. Sangat best sessi click2 ni... saje jer nak penuhkan aktiviti hujung minggu. asyik g shopping jer, so buat aktivit lain pulak! Kitorang pergi VENTURE PHOTOGRAPHY kat Derby 1st time buat photo session kat studio.Stuff kat sini sgt baik n layanan yg diberi mmg class! Masuk2 jer tanye nak minum ape... siap ada menu lagik... Package photo session yg kitorang beli ni murah jer..under promotion.... 20 pound utk one hour photo shoot session, one hour viewing session, one picture in frame size 5R, and 95pound free voucher... memang sgt berbaloi-baloi...


the front desk Venture Photography

Welcoming drink... hot choco, capucinno, orange juice n three little cutie cupcakes

Fatihah yang dah ready!

Mama cari idea nak gambar mcm mana...mcm la nak beli!

Papa n Farihah pon dah ready

1st session ni amik gambar jer, next week baru viewing session... tak sabar nak tgk gambar2 yg diambil...Fatihah mmg sgt suka la mengedik depan camera....Farihah hanya memberi kerjasama untuk a few minutes terawal... lepas tu dia ngamok nak susu n tido... time tido dia pulak :p Photographer tu tak benarkan amik gambar dalam studio tapi aku curi2 jugak haha... tp tak dapek nak amik gambar fatihah kat white wall tu..kalo tak buleh edit sendirik!


Price frame2 kat sini mahal tahap dewa... sbb venture ni antara kedai photography yg glamor la kat UK ni...banyak branch sekitar UK... frame memang la cantik2 n modern tapi yg paling murah pon start dengan 200 pound :P memang alamatnyer tak guna la free voucher tu... amik frame kecik yg inculde dalam package je la! Tak sabo nak tunggu output gambo yg dihasilkan...kalo ikut ati mmg nak beli tapi mahal sgt, kalo nak beli softcopy dlm cd pon 600 pound utk 15 best photo... kahkahkah nasib baik tak tersedak cupcake yang diorang bagi tadi.

photographerJenny sdg amek gambar Fatihah

curi-curi amek gambar... Fatihah buat pose mencangkung depan photographer

Fatihah sgt excited n super gedikzz!

No comments: