Wednesday, 7 April 2010

My Brilliant Girl

Just bought new toys for Fatihah from carboot last Monday. A wooden jigsaw from ELC. Its only cost me 50 pence. Used toy but in mint condition. Sangat2 berbaloi ELC pulak!

Balik rumah Fatihah asyik main bendalah ni jer, then malam tu aku notice dia dah majoring jigsaw tu. sekali letak je dah betul... wahh terror nyer budak nih... cepat2 amik camera utk capture gambar dia siapkan jigsaw tu, enjoice!

Hopefully Fatihah menjadi anak yang bijak dan solehah. Amin.

2 comments:

Makiko Saba said...

Pandainya Fatihah. Macam mak dia juga.

Hanani Mansor said...

TQ Diana.. mak dia mmg terror main jigsaw takat 2000 pieces seminggu je siap tp xbuat keje lain aa haha