Friday, 26 March 2010

ITS ALREADY END OF MARCH

Cepatnyer dah nak habis bulan Mac, dah hari Jumaat,rasa cepatnyer minggu ni berlalu.... kenapa aku suka wasting time? Dah dua hari tak mengupdate blog ni, so must update something... tapi nak update ape??? Life as a fulltime housewife same jer everyday...

Pagi:
1. Bersihkan diri
2. Prepare breakfast
3. Kemas rumah (kalau bersepah)
4. Basuh baju (kalau dah banyak)
5. Tunggu Fatihah bangun tido
6. Breakfast dengan suami tercinta & melayan si kechik makan
7. Hantar husband g school di muka pintu (huhu sgt2 mcm drama Melayu)
8. Kemas kitchen (mmg sgt messy, bila Fatihah makan)
9. Mandikan si kenit
10. Layan email, fb, blog, ebay sambil main dgn Fatihah

Tengahari & Petang
1. Prepare lunch (untuk makan petang)
2. Bagi Fatihah makan
3. Kemas kitchen
4. Lepak main dengan Fatihah (time ni selalunya kena tengok cartoon Upin&Ipin)
5. Tidokan Fatihah (mak pon biasanya tertido)
6. Kemas rumah & toys Fatihah

Malam
1. Dinner
2. Kemas kitchen
3. Watching tv, currently favorite 'Ghost Whispere' (cerita ni bersiri tapi hari2 ada, tu yg best follow)
4. Melayan Fatihah ku (pastu layan my buchuk pulak)
5. Again layan email, fb, blog, ebay (banyak bercucuk tanam time ni)
6. Wasalamu....ZzzZZzzz

Huhu itulah life cycle ku utk 2 bulan kat UK ni, n rasenyer utk bulan2 seterusnya timetable ni untuk hari Isnin, Selasa & Khamis only!

Coz hari Rabu & Jumaat timetable lain skit, pagi dah g playschool bawak Fatihah, then g pasar, then g library, malam g usrah (kadang2 jer)

Weekend is the best!!! Usually mmg tak dok rumah, jalan-jalan makan angin, shopping, shopping n shopping hehehe

No comments: