Friday, 13 June 2008

~From UK with Love~

One lonely day on 21st March 2008, tengah busy mengadap kerja-kerja office. Tetiba dapat call from florist, ask about the location of my office and told that someone has sent me flowers. Wonder jugak...sape la yang hantar bunga kat aku?? Takkan la ada supplier yang nak bodek sampai bagi bunga.

Akhirnya Florist tu dapat juga cari bilik aku yang agak terceruk kat MPOB ni. Ntah berapa orang ntah agaknya dia tanya untuk sampai ke opis aku....Nasib ko la florist!! A bouquet of pink roses and a box of Ferrero Rocher for me from my chenta haati. Seronottt...nye tak terkira sampai aku senyum je sepanjang hari, walaupon dalam bilik sorang²....hehehe. Berbunga-bunga jer rasa hati ni....Al-maklum la, aku tak pernah dapat bunga before this, except during my convocation dulu. Dah la siap ada florist hantar kat opis, semua opismate tau....syok...syok.

Terima kasih Sayang...Miss u and love u so much

No comments: