Sunday, 18 May 2008

~My Diary~

Akhirnya today I got some spirit to type something here...Actually I'm not really good dalam mengarang ayat untuk blog tapi it's just for me n my love one (Si Gemokku Sayang).

Kenapa orang suka tulis kisah hidup dalam blog yek? Some people say macam membuka pekung di dada, saje nak show off, nak advertise diri, macam-macam lagik la, tapi bagi aku blog ni lebih pada on the tools zaman IT ni untuk jadi bahan sejarah! So that anak n cucu aku n my chenta hati dapat baca kisah cinta n hidup kitorang...ahaks! Plus boleh mengasah bakat menulis n kreativiti. Macam my chenta hati, very-very creative man! Mana ntah dia belajar...Blog ni macam open personal diary la. Boleh dikongsi dengan kengkawan n outsiders yang suka baca kisah hidup orang. Aku pon suka gak baca blog orang, padahal kenal pon tidak owner blog.

My hope: Hopefully someday, our blog akan menjadi rujukan my cucu cicit untuk get to know their great grandparents. Kalau kita tinggal wasiat dalam blog, kira valid tak? Nanti kalau dah banyak harta boleh tinggalkan wasiat untuk cucu cicit dalam blog.

No comments: