Wednesday, 19 July 2006

~Copy n Paste from the Old Blog-4~

Wednesday, July 19, 2006


CahaYa KaSiH was BoRN....


Happy Birthday to you...

Happy Birthday to you...

Happy Birthday to Sayang...

Happy Birthday to you...


Tepat pukul 12 malam 18 Julai 2006, aku kat dalam bilik study tgh mengadap pc type thesis master aku yang tak siap2....


Tetiba terdengar suara org nyanyi lagu Eppy Birthday utk aku, its specially dedicated to me from my Beloved Husband... walaupon suara dia pitching ke laut tapi di telinga aku sentiasa sedap didengar...


Really touching, 1st time celebrate birthday with my cinta hati as my husband, dulu-dulu celebrate belum kawen lagi.... yang bestnyer i got the most sweetest kiss and a loveable hug from him. Love U Cayang...


Patut laa beria-ria husband aku masak untuk aku, aku relax jer tgk Diari AF, roper-ropernye its for my special day! Aku pon tak ingat... dah 18hb.


Menu Ikan Bawal Masak Pedas, Ayamas Drumstick Goreng, Cendawan Goreng Tepung memang menyelerakan... Yummy.... Mekasih Abang...


Last night g celebrate dekat Secret Recepi Jusco Taman Equine... the nearest spot from my home... Sedapnyerrr Chocolate Banana Cake, Chicken Grill with Mexican & Mushroom Sauce....This wekend nak g shopping my birthday present... dah banyak dlm wish list nih! huhuhuhu


Again... TQ Cayang...


This is d most special birthday celebration for me, eventhough only celebrate berdua its really meaningfull bcoz of him... Dulu-dulu celebrate ngan member-member... To all my frends yang hantar sms, email and friendster msg ... TQ! TQ! TQ! Terharu sbb ada org ingat birthday aku... Aku selalu lupa wish birtday orang (feel so bersalah)


Lastly, just hoping that my 26th birthday will lead me to success di dunia dan akhirat..... AMIN.


posted by eNeFF @ 11:57 AM 4 comments


Anonymous said...

HePy BeSdAy.....

6:10 PMDelete

WANhazira said...

hepi belated bday!! boring ahh ur not online...ada a few times nampak ur YM nyala tp no respond... :( sabar yea ngan tempat keje baru...pasti nya ada hikmah ;)...... apa kisah ngan ur thesis? hehehhe...........

2:03 PMDelete

Azer Mantessa said...

happy belated birthday :-)

10:39 AMDelete

neomesuff said...

hmm..good start for a blog, got it frm afdlin's. Jelesnyer...such a romantic birthday wish...esp the cooking part..hehe. Happy belated birthday!..can visit me..

8:41 AM

No comments: