Monday, 5 July 2010

CUTEST BABY IN PURPLE BY MAMA


Aiseh kenapa la baru perasan contest ni, tu la dah lama tak bukak blog kuikui!
dah last day pon and tinggal a few hours jer...sempat lagik ni


Disebabkan aku mmg peminat purple & pink maka wajib lah utk mengjoin contest ini, Fatihah pon banyak collection baju purple tp nasib satu gambar jer yg buleh load..hehe Banner contest pon sgt chomel bangat organizer contestnyer mmg rajen join n buat contest

MAMA




CLICK HERE UNTUK DETAIL CONTEST

HADIAH CONTEST MMG MARBELES FROM PENAJA2 YANG BESH2




INILAH MY ADORABLE BABY IN PURPLE

picture time 8 month old

NAMA:
NUR HANI FATIHAH FAUZAN
UMUR: 1 TAHUN 10 BULAN 1 HARI
D.O.B: 31 OGOS 2008
EMAIL: nani_pojan@yahoo.com




4 comments:

♥MAMA♥ said...

salam...mama dtg ambik gambo & check skali ye ;-)

* seme ok cuma mama x jumpa blog mama & seme blog penaja dlm bloglist,sila masukkan ye,maaf jika mama tersilap tgk ke apa ;-) nnt inform mama kay ;-)

Hanani Mansor said...

Salam Mama

aiseh terlupa pulak nak add kat blog list, all rite done! TQVM for inform Mama

♥MAMA♥ said...

wokeyyy seme lulus! thanx for joining n gud luck ye ;-)

Hanani Mansor said...

yeay timer kasih sekalung budi kerana sudi terima last menet entry

btw resulted contest saya yang mama join arituh akan release jap lagik... good luck!