Friday, 16 April 2010

KALAU DAH BUKAN REZEKI KITA....

Ayat mcm sedey jer bunyinya... but everything happened semua ada hikmahnya ..ALHAMDULILAH

Haha I'm suppose to be at Holland right now, with my darling husband n my little sweetheart, but what can i do, sudah tersurat its not my rezeki to go there yet. Even the trip has been well plan by my husband a few month a go. Hajat di hati nak sunting sekuntum bunga tulip tak kesampaian nampaknyerr...hehe

Our flight has been cancel due to the bad weather. Volcanic ashes daripada letupan volcanoes dekat Iceland telah mencemari ruang udara UK, banyak airport yg ditutup. Due to my literature review about volcanic ashes ni mmg agak bahaya for air plane... asap tu boleh masuk dalam kapal terbang...wuhooo alhamdulilah le tak pergi the day earlier masa volcanoes tu baru explode!

Alhamdulilah dapat refund duit dari air plane and hotel. Still ada rezeki lain kali, buleh pergi lain kali...

4 comments:

Makiko Saba said...

Nani,

Mula aku terbaca status FB ko, pastu google baca berita2 online...Batul juga, nasib baik le ko tak sampai Holland lagi..kalau dah sampai pastu tak leh balik UK jenuh juga tu.

Beb, tulis le cerita2 menjadi isteri and ibu kt UK tu dlm blog...mesti best =D

Hanani Mansor said...

Tu la pasal Diana, sampai Isnin pon airport still tutup, kalo g tak balik le jawab nyer huhu... life aku kat sini same je hari2 tak tau ape nak cerita kuikui.. aku tak teror mengarang macam ko laa!

mama zharfan said...

nasib baik dpt refund..bole pegi lain kali...

Hanani Mansor said...

tu la pasalll nasib dapat refund, masih ada rezeki next time insyallah