Wednesday, 13 September 2006

~Copy n Paste from the Old Blog-8~

Wednesday, 13 September, 2006

Ramadhan is Coming to Town

Hmmmmm......


Dah lama tak update blog, sebok sangat dengan kerja opis yang menimbun-nimbun. My beloved husband je yang dok updatekan....

Mekasih Abang (dgn suara paling manja mcm Ina-Mawi) Pejam celik-pejam celik next following week dah puasa.... Tak sabar nak sambut puasa with my beloved husband... 1st time la katakan. Nak bersahur bersama, berbuka bersama, sembahyang terawikh bersama,bangun sembahyang tahajud bersama, tunggu malam lailatul qadar bersama (erkk.... boleh ker?)
Then Raya... WaaWaaaWaa kena sambut kat Perlis, 1st time tak sambut with Mama Abah Along Atom Epis Mamat.... nak buat macam mana dah jadi isteri orang, ape pon I have my husband with me :)

I just hope this coming Ramadhan akan memberi sinar keimanan yang lebih kuat for me, husband, family & friends......

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak to all... Semoga segala amalan baik kita diberkati oleh Allah SWT....Amin.

posted by eNeFF @ 1:00 PM 0 comments

No comments: